۱۳۹۰ شهریور ۲۴, پنجشنبه

ایران مدت حبس رهبران بهایی را دوباره افزایش داد





شش ماه قبل یک محکمهء استیناف جزای هفت رهبر جامعهء بهایی ایران را که در سال 2008 دستگیرشده اند، به 10 سال حبس کاهش داد، ولی اینک به آن ها ابلاغ گردیده که مدت حبس آن ها دوباره به 20 سال تمدید شده است.
څارنوال محکمه ادعا کرده، که کاهش مدت مجازات آن ها سرکشی از قوانین شریعت باشد.

روزنامهء وال ستریت ژورنال در این رابطه می نویسد:
با وصف تقاضای وکلای مدافع رهبران جامعهء بهایی، رژیم ایران از ارایهء هرنوع توضیحات کتبی در این رابطه خود داری کرده است.

خانم دیان علایی نمایندهء جامعهء بین المللی بهاییان در سازمان ملل متحد خواستار برخورد عادلانه با این رهبران زندانی بهایی شده است.

رژیم ایران با استفاده از اینکه در سه ماه گذشته توجهء جهانیان به حوادث شرق میانه معطوف شده، سرکوب بهاییان را در آن کشور بیش تر ساخته است.

روزنامهء وال ستریت ژورنال ادامه می دهد:
این هفت رهبر بهایی بعد از دستگیر شدن در سال 2008، بدون اجازهء دسترسی به وکلای مدافع و فامیل هایشان برای دو سال در زندان اوین نگهداشته شده بودند.

بعد هم در سال 2010 در یک محکمهء نمایشی محاکمه و هر یک به 20 سال حبس محکوم شدند. رژیم ایران آن ها را در همهء اتهامات، از جاسوسی آغاز تا تخریب امنیت ملی و لکه دار ساختن حیثیت جمهوری اسلامی مجرم شناخت.

روزنامهء وال ستریت ژورنال می نویسد:
خانم هیلاری کلنتن وزیر خارجهء امریکا و ویلیام هیگ وزیر خارجهء بریتانیا افزایش دوبارهء مدت حبس رهبران جامعهء بهایی ایران را محکوم کرده اند. 

بازداشت شدگان دانشگاه آنلاین بهاییان BIHE



ماموران امنیتی با ورود به محل سکونت شهروندان بهایی که در مجموعه آموزشی بهاییان فعالیت می کردند، برخی وسایل شخصی و کامپیوتر آنها را توقیف کرده و در پی آن شانزده نفر را بازداشت کردند. این روند بازداشت ها و توقیف از سحرگاه روز اول خرداد ماه آغاز شد. سه تن از این افراد در طی سه روز بعد آزاد شدند ولی دو نفر دیگر در روزهای دیگر بازداشت شدند.
به گزارش «خانه حقوق بشر ایران»، این هجوم گسترده به خصوص در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز و مازندران، صورت پذیرفته و همچنان نیز به صورت احضار و بازجویی های پیاپی بهاییان، ادامه یافته است.
افراد بازداشت شده توسط مامورین امنیتی عبارتند از: شاهین نگاری، کامران مرتضائی، نوشین خادم، محمود بادوام، سهیل قنبری، دانیال اوجی، رامین زیبایی، وحید مختاری، فرهاد صدقی، وحید محمودی، افروز فرمانبرداری، امیر هوشنگ امیرتبار، صدف ثابتیان، نوید اسدی، امان الله مستقیم، فؤاد مقدم و هوشنگ میثاقیان.
تعدادی از منازل شهروندان بهایی نیز در همان روز اول خرداد ماه مورد تفتیش ماموریان اطلاعات قرار گرفت و بسیاری از وسایل شخصی و کتب، سی دی و تصاویر مربوط به دیانت بهایی ضبط گردید. پیمان کوشکباغی و آزیتا رفیع زاده، نگار و نسیم باقری، طلوع گلکار، بابک بهشتی، آیدا طائف، نگین قدمیان، حسن ممتاز، فرانه تحقیقی، سینا و انیسا رحیمی، وفا میثاقیان، شهناز سمیعی، نوید اسدی، احمد گلزار و شمیم رضایی، نغمه نعیمی، نعیم خاضعی، آقای طالعی، شکوه سلمانی، دکتر مظلوم جهرمی، کوروش شعاعی، پیمان روحانی و انتظار نیکونژاد ومهران بهمردی از افرادی هستند که خانه هایشان مورد بازرسی نیروهای امنیتی قرار گرفت.
در این میان تعداد زیادی از بهاییان در ارتباط با این موسسه علمی به اداره اطلاعات محل خود احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند. آزمایشگاه شیمی این موسسه و محل کوچکی برای کلاس ها  که متعلق به بهاییان بود،  پلمپ گردید.
از بازداشتی های روز اول، وحید مختاری، دانیال اوجی و امیر هوشنگ امیرتبار چند روز پس از دستگیری آزاد شدند. دانیال اوجی در شامگاه اول خرداد ماه ۹۰، توسط افرادی به ظاهر ناشناس ربوده شد و پس از سه روز شکنجه های شدید و بازجویی در ارتباط با دانشگاه بهایی، در انتهای اتوبان همت رها گردید. دانیال اوجی تنها یک دانشجوی این موسسه علمی بود. پیش تر، ایمیل هایی با امضای سربازان گمنام امام زمان برای برخی از اساتید و دانشجویان این موسسه ارسال شده بود که ایشان را تهدید به اعدام انقلابی کرده بود.
موسسه علمی بهاییان (بی آی آچ ای) در واقع موسسه ای کاملا علمی ست که در پی محرومیت جوانان بهایی از تحصیلات دانشگاهی در کشور خود، توسط بهاییان ایران تاسیس شد. این موسسه در سال ۱۳۶۶ با دو رشته علوم پایه و مهندسی عمران کار خود را آغاز کرد اما با تلاش های گسترده و به طور تدریجی، توانست رشته های بیشتری را برای پاسخگویی به نیازهای جوانان بهایی محروم از تحصیل تاسیس کند.  این موسسه پیشتر نیز در ۷ مهر ماه ۱۳۷۷ توسط نیروهای امنیتی مورد یورش قرار گرفت و ۵۰۰ منزل از منازل بهاییان در سراسر ایران بازرسی شد. تعدادی بازداشت شدند اما پس از بازجویی یک هفته ای آزاد شدند. اینک پس از گذشت سه هفته از بازداشت این افراد، هنوز سه تن از بازداشت شده ها حتی تماس تلفنی با خانواده خود نداشته اند.
جوانان بهایی پس از انقلاب فرهنگی ۵۹ از ورود به دانشگاههای کشور محروم شدند و اساتید و دانشجویان مشغول به تحصیل نیز اخراج گردیدند.

مناجاتی از حضرت بهاءالله

الها کریما یکتا خداوندا

جودت وجود را هستی بخشید و موجود نمود از دریای رحمتت محرومش منما.
این مظلومان را در ظلّ سدرۀ عدلت مأوی ده و فقیران را به بحر غنایت راه نما . توئی مالک جود و سلطان عطا.