۱۳۹۴ تیر ۲, سه‌شنبه

فشار به شهروندان بهایی در همدان





پس از گذشت بیش از 31 ماه، نزدیک به 40 باب مغازه شهروندان بهایی با پلمپ اداره اماکن روبرو شده اند و آنها مانع از معیشت این شهروندان بهایی هستند. ایشان با تاکید بر اینکه شهروندان بهایی همدان بارها در طول این سالها به مراجع قانونی و فراقانونی ایران مراجعه کرده اند می گوید"هرگز جواب مشخصی از مسئولان ایران دریافت نکرده اند."

تا کنون تعدادی از شهروندان بهایی پس از تعهد مجبور به فروش مغازه خود شده اند و دیگر شهروندان همچنان دربلاتکلیفی محض به سر می برند.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان بهایی دچار مشکلات مالی بسیاری شده اند می گوید " هر مغازه خرج چند خانواده بهایی را میداد و با این وجود و فشار به این شهروندان دیگر توانی برای اداره امور زندگی خودشان ندارند."

این متن پیشتر درخصوص شرایط شهروندان بهایی همدان منتشر شده است.

روز ۲۷آبان ماه ۱۳۹۱مطابق با دوم محرم بدون اطلاع قبلی و در یک روز تمام مغازه‌های بهاییان استان همدان ( حدود 40 مغازه) به دستور اداره اطلاعات به بهانه " تخلفات آیین نامه ای" پلمپ گردید. مراجعه صاحبان انها به کل مراجع قانونی استان و همچنین ریاست جمهوری، دفتر رهبری، کمیسیون اصل نود، کمیسیون حقوق بشری جمهوری اسلامی، ریاست قوه قضائیه، دادستان کل کشور، دیوان عدالت، وزارت کشور، اقای یونسی مسوول حقوق بشری اقلیتهای قومی و مذهبی، ملاقات حضوری با نمایندگان مجلس و نیروهای مسلح مربوط بی‌نتیجه بود. همه انها ( بجز دفتر رهبری) از این اتفاق اظهار تاسف و ابراز همدردی کردند اما در نهایت گفتند که از ما کاری ساخته نیست. بنظر می رسد که همه راهها به اداره اطلاعات و تندروهای مستقر در ان ختم می شود.
ادامه دار شدن قضیه پلمب مغازه بهاییان و پخش اخبار ان و با توجه به اینکه بهاییان به درستکاری و امانت داری در بین مردم معروف بودند منجر به بروز واکنشهایی از طرف مردم شد. در شهرستان بهار، اهالی محل، استشهادیه مفصلی ( بالغ بر چهل امضا) در حمایت از کامران اقدسی یکتا شهروند بهایی و صاحب مغازه پلمب شده تعویض روغن خودرو تهیه می نمایند که در نوع خود بی‌سابقه است. همچنین در مواردی بعضی از کسبه به همسایگان بهایی خود این اجازه را داده اند که برای رتق و فتق امور خود از مغازه انها استفاده کنند که نشان از همدلی و همراهی مردم با بهاییان دارد.

اتهام قاچاق کالا

به تحریک ستاد خبری اداره اطلاعات، پرونده قاچاق برنج برای نعیم اقدسی یکتا تشکیل می گردد. محموله برنج ایشان که از اقای داوود لپه چی از تجار معروف برنج در خیابان مولوی تهران خریداری و از طریق پایانه بارگیری و به همدان حمل شده بود به عنوان کالای قاچاق توقیف و محل کسب ایشان پلمب می شود. حمید سلیمانی فرد، وکیل نعیم اقدسی در لایحه دفاعیه می نویسد که چگونه محموله‌ای که توسط دو شرکت "رهروان دور اندیش" و "شرکت افاق شید شمال" از طریق مبادی ورودی کشور به صورت کاملا قانونی و مجاز وارد و در حجم عظیم بیش از ۵۳۰ تن و با برگ سبز معتبر به تهران حمل می شود و بر روی کیسه‌های ان نام و مشخصات دقیق شرکت‌های وارد کننده قید شده است و موکلش بخش بسیار اندکی از ان را برای تامین معاش خود خریداری و به همدان حمل می نماید را می توان کالای قاچاق نامید؟ و اگر چنین است چگونه انبارهای دو هزار تنی شرکتهای مذکور و یا انبار اقای لپه چی که از تجار بزرگ و از معتمدین بازار محسوب می شوند توقیف نمی گردند؟
علی رغم تمامی مستندات موثق، دادگاه در نهایت حکم می کند نصف برنج ایشان قاچاق نبوده و برای نیم دیگر باید مبلغ ۲۷ میلیون تومان جریمه پرداخت گردد و در دادگاه تجدید نظر ذکر می کنند که چون در برگ سبز ارائه شده نام برنج بر روی کیسه ذکر نشده است لذا در حکم کالای قاچاق است که کاملا خلاف واقع است. با پی گیری وکیل و با اثبات وجود نام بر روی روی کیسه‌ها و با وجود اینکه از طهران به ایشان قول می دهند که هماهنگیهای لازمه با همدان انجام شده است در روز سه شنبه ۵ اذر ماه ۱۳۹۲ پس از مراجعه به دادگاه همدان ایشان را بازداشت کرده و می گویند باید همین الان ۱۸ میلیون تومان به حساب دادگاه واریز کنی و یا به زندان بروی که خانواده ایشان به ناچار مبلغ فوق را پرداخت می کنند. با این وجود، بالاخره در ۲۵ همان ماه، جواز کسب ایشان را باطل می کنند.

منع مردم از همکاری با بهاییان

همراهی و همیاری مردم منصف و خوش قلب همدان با هموطنان بهایی خود نیز به مذاق مسوولان اداره اطلاعات خوش نیامد. این بار غیر بهاییان هدف تهدید بودند. پس از پلمپ مغازه عینک سازی مظفر ایوبی، یکی از کارمندان او بنام حمید عزیزی با یکی از دوستان غیر بهایی خود مغازه دیگری باز می کنند اما پس از سه یا چهار ماه، از اداره اماکن به انها مراجعه می کنند و صراحتا اخطار می دهند که که در صورت ادامه همکاری با اقای عزیزی، مغازه شما نیز پلمپ می گردد و حمید عزیزی بار دیگر بیکار می گردد.
منصور ایوبی، بهایی دیگری که خود دارای تعمیرگاه ماشینهای سنگین بود پس از پلمپ ان، برای امرار معاش خانواده ، در مغازه یکی از شاگردان سابقش به کار مشغول می گردد. بار دیگر اداره اماکن به سراغ انها می رود و از انها علت همکاری با اقای ایوبی را سوال می کند . شاگرد سابق هم می گوید من دانش و مهارت کافی را ندارم برای همین ایشان به ما کمک می کنند. بعد از ان، شاگرد مذکور به اداره اماکن احضار گردیده و به وی می گویند که ما منصور ایوبی را کاملا تحت نظر داریم و می دانیم که او تمام وقت در اینجا کار می کند. نهایتا این مغازه هم در تاریخ چهارم اذر پلمپ می گردد و منصور ایوبی باز هم بیکار می شود. دوست دیگرش از وی دعوت به همکاری می کند و پس از مدتی باز هم با دخالت اداره اماکن بیکار می گردد. برای بار سوم در یک فروشگاه لوازم یدکی مشغول بکار می گردد که این بار هم اداره اماکن همدان با احضار سه نفر شرکای فروشگاه لوازم یدکی با تهدید، انها را مجبور به اخراج منصور ایوبی می کند.
خسرو معبودی دیگر بهایی همدان پس از بسته شدن مغازه تنظیم موتورخود، مدتی در جلوی مغازه بسته شده خود و پس از ان در مغازه یکی دیگر از دوستان غیر بهایی خود به کار مشغول می گردد که این بار نیز با اخطار اداره اماکن مجددا بیکار می گردد.
همسر اقای ارسلان ( سلیمان ) اقدسی هفته‌ای یکبار در اموزشگاه تدریس می کرد. به رئیس اموزشگاه اخطار می دهند که در صورت ادامه همکاری، بکلی اموزشگاه را تعطیل خواهند کرد. ایشان ابتدا در مقابل این خواسته غیر منطقی مقاومت می کند اما در نهایت مجبور بر اخراج خانم اقدسی می شود.
شهرام رجبی هم که بعد از پلمپ مغازه خود نزد فرد دیگری به کار مشغول می گردد نیز به اداره اماکن احضار می گردد. بازجو با تطمیع امیخته با تهدید، به وی پیشنهاد همراهی با ستاد خبری و دادن تعهد را می دهد که ایشان قبول نمی کند.
همسایه مهران خاندل و همچنین همسایگان کامران و سمندر اقدسی در شهرستان بهار همدان، مشخصا مورد تذکر و تهدید قرار گرفته اند تا با افراد بهایی همکاری نکنند.

پیگیری ها و دادخواهی‌های بی‌ثمر

مراجعات مکرر بهاییان به نهادهای مختلف، هیچ دستاورد قابل ملاحظه‌ای نداشته است. حضور محسوس و نامحسوس اداره اطلاعات در همه این نهادها به چشم می اید. هیچ کس خود را مقصر نمی داند. همه موضوع را به جای دیگری حواله می دهند. برخی به صورت مبهم و با کنایه و تلویح و گروهی دیگر صریحا به دخالت اداره اطلاعات اشاره می کنند. کارمندان اکثر ادارات از وضعیت بوجود امده اظهار تاسف کرده اند.
مهران خاندل شکایتی تنطیم و به دیوان عدالت اداری تسلیم می نماید اما در تاریخ ۲۵ / ۸ / ۹۲ شعبه ۵ دیوان عدالت اداری با رد شکایت مهران خاندل، حکم اداره اماکن را تایید می کند.
شجاع الدین جهانگیری هم که تقاضای فک پلمپ از مغازه عینک فروشی خود را داشته است در تاریخ ۱ / ۴ / ۹۲ با رد شکایت خود از طرف شعبه ۶ دیوان عدالت اداری روبرو می گردد. نامبرده تقاضای ملاقات با یونسی مشاور ریاست جمهور و وزیر اسبق وزارت اطلاعات را می نماید که موفق نمی گردد و مسوولین دیگر نیز تنها به اظهار همدردی و امید مبهم به اینده اکتفا کرده اند.
ممانعت از امرار معاش بهاییان تنها به پلمپ مغازه‌های انان محدود نمی گردد. این امر اشکال مخفی دیگری نیز دارد که غالبا مورد توجه واقع نمی گردد. به طور مثال، عطاء الله رجبعلی به اتفاق برادرانش بر روی یک زمین کشاورزی در روستاهای اطراف همدان کار می کنند. اوائل تابستان ۹۲ شخصی انها را به غصب زمینهای اهالی روستا متهم و انها را تهدید می کند که در پایان سال باید قسمت اعظم زمین را رها کنید. اقای رجبعلی به وی می گوید که من دارای سند ثبتی و نقشه ثبتی از زمین مذکور هستم. مستند شما چیست؟ و فرد مذکور مدعی می شود که این سند معتبر نیست و شما با پارتی بازی این سند را گرفته اید. این تهدیدات چند بار تکرار می گردد و در پاییز همان سال شخص مذکور به همراه پدرش و دو نفر دیگر به صحرا امده و این بار ایشان را به مرگ تهدید می کند و می گوید که اگر زمین را تخلیه نکنید کشتن شما برای من مانند اب خوردن می باشد. بعید است چنین شخصی بدون پشتگرمی و اتکا به مرجع مقتدری بتواند چنین اظهاراتی را بر زبان بیاورد. همچنین شروین رجبعلی، پسر ایشان نیز توسط رئیس دانشگاه ازاد همدان احضار شده و بدون ارائه هیچ حکم کتبی و فقط به صورت ابلاغ شفاهی از دانشگاه اخراج می گردد.
اما اداره اماکن به چه دلیل مغازه‌های بهاییان را تعطیل کرده است؟ ظاهرا بهانه اداره اماکن برای پلمپ محل کسب بهاییان، تعطیل بودن مغازه‌های انها در ایام تعطیلات مذهبی بهاییان است اما شواهدی در دست است که نشان می دهد این امر بهانه‌ای بیش نیست برای مخفی ساختن مقاصد پنهانی انها در زمینگیر کردن بهاییان از لحاظ اقتصادی. نخست انکه اداره اماکن مجری سیاستها و دستورات اداره اطلاعات است. این سیاستها هم در سال ۶۹ توسط شورای انقلاب فرهنگی تنظیم و مورد تایید رهبر انقلاب نیز قرار گرفته است و بر طبق ان، باید به هر طریق رشد اقتصادی و فرهنگی بهاییان متوقف گردد.
دیگر اینکه بعد از پلمپ مغازه‌های بهاییان همدان، عوامل وزارت اطلاعات مراقب اقدامات بهاییان بوده و از کار کردن انها در مکانهای دیگر هم ممانعت می کردند ( که نمونه‌های ان در بالا ذکر شد). صهبا خادمی، همسر سالار سیفی پس از پلمپ مغازه شوهرش در منزل خود به شغل ارایشگری برای بعضی از دوستان و مراجعین مشغول گردید که با تهدید و اخطار اداره اطلاعات مجبور به توقف می گردد. پرویز و خسرو معبودی تنها مجاز بوده اند که درب مغازه خود را باز کنند ولی کار نکنند. از اینها گذشته همسایگان مغازه‌های تعطیل شده بهاییان، خبر داده اند که افرادی با لباس شخصی که به نظر از ماموران امنیتی بوده اند از انها سوال کرده اند که این بهاییان اکنون از چه طریقی امرار معاش می کنند. شیوه برخورد با منصور ایوبی، کامران و سمندر اقدسی، شهرام رجبی ، حمید عزیزی و دیگر بهاییان، همه و همه بیانگر این هستند که اداره اطلاعات در پی زمینگیر کردن اقتصادی بهاییان می باشد.
اما با توجه به فضای ارعاب و تهدید موجود در همدان، شجاعت شهروندان همدانی در حمایت از بهاییان بسیار قابل تامل است. بنظر می رسد بعد از سالها، روحیه جمعی مبارزه با ظلم، ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است که خبر خوبی برای دگرستیزان نیست. اداره اطلاعات در صدد است تا از انتشار این اخبار جلوگیری کرده و هر چه بیشتر بین بهاییان و دیگر اقشار جامعه فاصله ایجاد کند. کیومرث راشدی راد از معدود بهاییانی است که توانسته مغازه‌اش را باز کند اما توسط اداره اطلاعات احضار شده و از او تعهد گرفته اند که حق ندارد با کسی صحبت کند و بگوید که مغازه‌اش به دلیل اعتقادات مذهبی بسته بوده است و همچنین حق استخدام کارگر مسلمان را هم ندارد. با توجه به شرایط کنونی اقتصادی و هزینه های بالای زندگی، پس از گذشت بیش از 31 ماه و فقط به دلیل اعتقاد به دیانت بهایی همچنان محل کسب بهاییان همدان پلمپ است و ایشان حق هیچگونه فعالیت اقتصادی در این محل را ندارند.

پیشتر خبرگزاری بهایی نیوز موج بازداشت های اخیر استان همدان را پوشش داده بود ودر بین بازداشت شدگان آقای مهران خاندل از شهروندان بهایی نیز حضور داشت که 31 ماه پیش محل کسب ایشان با پلمپ از سوی مراجع قضایی روبرو شده بود.

۱۳۹۴ خرداد ۲۹, جمعه

برخورد شدید با بهائیان از نخستین سال رهبری خامنه‌ای




برخورد شدید با بهائیان از نخستین سال رهبری خامنه‌ای

براساس سندی با طبقه‌بندی امنیتی «محرمانه» که از سوی منابع خبری، در اختیار «سحام نیوز» قرار گرفته، اعضای شورای‌عالی‌انقلاب فرهنگی به دستور رهبرجمهوری‌اسلامی مامور شدند تا برای همیشه یک «سیاست‌گذاری جامع و مدون در برخورد با بهائیان کشور»، تعیین و آن را جهت ابلاغ دستور به رهبر جمهوری اسلامی ارسال کنند.
به گزارش «سحام»، در این «سند محرمانه» که در جلسات مورخ ۶۹/۱۱/۱۶ و ۶۹/۱۱/۲۰ شورای‌عالی‌انقلاب‌فرهنگی تصویب و جهت دستور رهبرجمهوری‌اسلامی به محمدی گلپایگانی ریاست دفتر رهبر ایران ارسال شده، به صراحت قید گردیده که «برخورد نظام با آنان(بهائیان) باید به طوری باشد که راه ترقی و پیشرفت آنان مسدود شود.» هم‌چنین شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در جلسات مکرر خود تصویب کرده است که «حتی‌المقدور در مدارسی که کادر قوی و مسلط به مسائل عقیدتی دارند ثبت نام شوند.»
این مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و متعاقب آن دستور رهبر جمهوری اسلامی در محروم کردن بخشی از جامعه از «حق تحصیل»، علاوه بر ضدیت با قوانین حقوق بشری و آزادی‌های انسانی، مخالف صریح قانون اساسی خود نظام جمهوری اسلامی نیز است.
برابر اعلامیه جهانی حقوق بشر:
تمام افراد بشر آزاد زاده می‌شوند و از لحاظ حيثيت و کرامت و حقوق با هم برابرند. همگی دارای عقل و وجدان هستند و بايد با يکديگر با روحيه ای برادرانه رفتارکنند. هر فردی حق زندگی، آزادی و امنيت شخصی دارد.
و برابر اصل ۱۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی:
دولت جمهوری اسلامی ایران و مسلمانان موظفند نسبت به افراد غیرمسلمان با اخلاق حسنه و قسط و عدل اسلامی عمل نمایند و حقوق انسانی آنان را رعایت کنند.
یعنی عملاً ارکان اصلی نظام- رهبر و رئیس جمهور وقت(رفسنجانی) به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی- قانون اساسی نظام را زیرپا گذاشته و بر خلاف آن دستورالعملی را تدوین و به اجرا درآورده‌اند.
متن سند «محرمانه» به شرح زیر است

حضرت حجت‌الاسلام جناب آقای محمدی گلپایگانی
ریاست محترم دفتر مقام معظم رهبری
سلام علیکم
بعد از تحیات و عطف به نامه ۱/۷۸۲ مورخ ۱۳۶۹/۱۰/۱۰ دائر به ابلاغ اوامر مقام معظم رهبری به ریاست‌جمهوری در رابطه با تعیین تکلیف بهائیان به استحضار می‌رساند؛
حسب ارجاع ریاست محترم جمهوری به رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، موضوع جهت طرح و بررسی در دستور جلسه ۱۲۸ تاریخ ۶۹/۱۱/۱۶ و جلسه ۱۲۹ مورخ ۶۹/۱۱/۲۰ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و در تعقیب مذاکرات و مراتبی که در جلسه ۱۱۲ تاریخ ۶۶/۰۵/۲۰ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که به ریاست مقام معظم رهبری(رئیس و عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی) در این خصوص بعمل آمده بود، نظرات و اوامر اخیر مقام معظم رهبری در رابطه با مسائل بهائیان، به اطلاع شورای‌عالی رسید و با عنایت به مفاد قانون اساسی جمهوری اسلامی و مسائل شرعی و قانونی و سیاست‌های عمومی کشور مورد مذاکره و مداقه و اعلام نظر واقع گردید و با عطف توجه به اوامر مقام عظیم‌الشان رهبر جمهوری اسلامی دائر بر آن‌که «در این رابطه سیاست‌گذاری درستی بشود تا همه بفهمند چه کار باید بشود و نشود» ماحصل مذاکرات و پیشنهادات به شرح زیر جمع‌بندی گردید و ریاست محترم جمهوری و رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ضمن مناسب دانستن نتیجه مذاکرات و پیشنهادات مقرر فرمودند مراتب به استحضار مقام معظم رهبری رسانده شود تا ضمن ارشادات لازم به هر ترتیب به صلاح‌دید فرمایند، عمل شود.
منبع: سحام‌نیوز

۱۳۹۴ خرداد ۲۸, پنجشنبه

کلمات مبارکۀ مکنونه




«*ای اهل رضوان من* نهال محبت و دوستی شما را در روضۀ قدس رضوان بید ملاطفت غرس نمودم و بنیسان مرحمت آبش دادم حال نزدیک بثمر رسیده جهدی نمائید تا محفوظ ماند و بنار امل و شهوت نسوزد.»

«*ای پسران من* ترسم که از نغمۀ ورقا فیض نبرده بدیار فنا راجع شوید و جمال گُل ندیده بآب و گِل بازگردید.»

۱۳۹۴ خرداد ۲۲, جمعه

معاون فرهنگی قوۀ قضائیه بهائیان را به ویروس اخلاقی تشبیه کرد




معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه منطق اسلام کاملترین منطق است، گفت: غربی‌ها در حقوق بشر منطقی جز زور ندارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه خراسان، حجت‌الاسلام هادی صادقی در سلسله برنامه‌های بزم‌اندیشه که با حضور نخبگان و فعالان فرهنگی با موضوع حقوق بشر در اسلام و غرب در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد، با اشاره به اینکه منطق اسلام بر مبنای عدل، حکمت و رحمت است گفت: در منطق اسلام گفته می‌شود که هیچ یک از انسان‌ها بر دیگری برتری ندارد و اگر کسی حتی در دین هم با شما همراه نبود چون برادر خلقتی شماست باید حقوق او را رعایت کنید و اسم آن حقوق را خداوند حق الناس گذاشته است.
وی ادامه داد: همه منطق اسلام منطق زور نیست بلکه منطق پاداش بهشت و یک منطق بالاتر از اینها که همان خود حق است در منطق اسلام وجود دارد.
معاون فرهنگی قوه قضائیه افزود: امیرالمومنین می‌فرماید که یک عده به خاطر ترس از خداوند و یک عده هم به خاطر بهشت از خداوند اطاعت می کنند و این اطاعت تجارتی است و خداوند هم گفته است که اکثر مردم از منطق ترس و شوق بیشتر به میدان می آیند.
صادقی افزود: عده دیگری هم هستند که چون خداوند را دوست دارند و عاشق خداوند هستند از خداوند اطاعت می کنند و این منطق خیلی بالایی است .
وی اتهام نقض حقوق بشر در ایران را بی اساس دانست و افزود: بر اساس فرهنگ حقوق بشر غرب ایران در بیش از یک صد مورد به نقض حقوق بشر متهم است.
معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: اشکال اساسی که غربی‌ها به نقض حقوق بشر در ایران می‌گیرند چند مورد است که یکی از آنها موضوع اعدام‌هاست و اینکه گفته می‌شود در کشور اعدام‌ها را لغو کنید در حالی که این حقی است که خداوند به انسان داده و از قوانینی است که در دین اسلام است و نمی شود آن را لغو کرد، طبق قوانین سازمان ملل گفته شده است که دین محترم است و این هم از قوانین محکم دینی ماست.
وی ادامه داد: بعضی از کشورها به خاطر اینکه گفته می شود مجازات اعدام برگشت ناپذیر است مجازات اعدام را لغو کردند، اما ما می‌گوییم بازگشت ناپذیری دلیلی بر مجازات نکردن نیست، همچنین مجازات‌های دیگر مثل زندان و شلاق هم برگشت‌ناپذیر است.
صادقی عدم تصویب قانون هم‌جنس گرایی، مجازات افراد زیر 18 سال، به رسمیت نشناختن بهائیت را از دیگر مواردی دانست که غرب با مطرح کردن آنها ایران را متهم به نقض حقوق بشر معرفی می‌کند.
معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: متاسفانه در دنیا یک موج غلطی از همجنس بازی راه افتاده است و می‌گویند که چون انسان‌ها به همدیگر میل دارند حق دارند این قانون را داشته باشند؛ در جواب هم باید گفت مگر هرکسی هرچه میل داشت باید تبدیل به قانون کنیم؛ این یک میل کاذب است، همچنین در امریکا و انگلستان اکثریت مخالف این موضوع هستند.
وی در مورد مجازات افراد زیر 18 سال گفت: مجازات زیر 18 سال به شرط رشد عقلانی است و این گونه نیست که بچه را مجازات کرد و ابتدا باید بچه به کانون‌های اصلاح تربیت فرستاده شود.
صادقی در مورد بهائیت در کشور گفت: در ایران کسی به صرف بهایی بودن مجازات نمی‌شود، اما یک عده مریض هستند و می‌خواهند آشوب به پا و دعوای حقوق بشری ایجاد کنند.
معاون فرهنگی قوه قضائیه اظهار عقیده کرد: در دوره آقای خاتمی به بهایی‌ها دستورالعمل رسید که به مدرسه، ادارات و دانشگاه‌ها بروند و دعوای حقوق بشری ایجاد کنند، اما اینها باید بدانند که در کشور ما فقط چند دین به رسمیت شناخته شده است.
وی ادامه داد: بهایی‌ها حق ندارند تبلیغات کنند و مسلمانی را با تبلیغ به بهائیت برگردانند، ما همچنان که حق داریم که جلوی ویروس‌های جسمانی را بگیریم باید جلوی ویروس‌های اخلاقی را هم بگیریم.
صادقی درخصوص تفتیش عقاید در کشور گفت: گفته می‌شود که در ایران اجازه داده نمی‌شود که تغییر دین صورت گیرد اما باید در جواب گفت که همه آزادند تغییر دین دهند ولی آزاد نیستند آن را اعلام رسمی کنند چون اعلام رسمی آن دارای تبعاتی است، ما تا به حال تفتیش اعتقاید نداشتیم و اصلا ممنوع است.
وی همچنین گفت: آزادی بیان در هیچ جای دنیا بی حد و مرز نیست و برای هر کشور نوعی حد در این موضوع وجود دارد، مثلا می گویند حدش امنیت ملی است یعنی آنجایی که امنیت ملی به خطر افتاد باید جلوی آن گرفته شود.
معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه اگر بخواهیم حقوق بشر را خوب بفهمیم و معنا کنیم باید اول به حضرت امیرالمومنین(ع) و بعد حضرت اباعبدالله(ع) توجه کنیم، افزود: رویه اهل ظلمت و ظلم فرقی نکرده است و اصول، بنیاد و ایدئولوژی آن همان است و تکرار می‌شود و فقط مصادیق و ابزارهای آن متفاوت شده است.
وی خاطرنشان کرد: امروز در دنیا صداهای زیادی از حقوق بشر به گوش می‌رسد و گوش فلک را کر کرده است، امروز دنیا را کسانی اداره می‌کنند که یک نوع امپریالیسم بشردوستانه درست کردند و یک روزی هم ظلم بشر دوستانه، کشتار بشر دوستانه و تجاوز بشر دوستانه به راه انداختند، اینها پارادوکس‌های حقوق بشری هستند، یعنی اینکه تجاوز و ظلم می‌کنی ولی با ظاهری بشر دوستانه مثل اشغال افغانستان و عراق.
صادقی با طرح این سوال که حقوق بشر از کجا پدید آمده است، گفت: اندیشه‌های فرهنگ غربی در مورد حقوق بشر در چند دسته جای می گیرد که اولین دسته و پرطرفدارترین آن کسانی هستند که به دنبال حقوق طبیعی هستند و معتقدند که این حقوق در طبیعت ما جای دارد البته این را هم بعضی‌ها نقض کردند.
وی با اشاره به حقوق بیشتر برخی از کشورها در شورای امنیت گفت: تا به الان یک مورد محکومیت جدی نه برای آمریکا و نه انگلیس اتفاق نیافتاده است و این به خاطر منطق زور آنهاست که بعضا با زور یا با فریب به امضای ملت‌ها رسانده‌اند.
صادقی با طرح این سوال که چرا قدرت‌های بزرگ حقوق بشر را در قالب زور در آوردند، گفت: آنها می گویند سه راه بیشتر نداریم اول اینکه یا باید این جامعه را رها کرد که همه باهم بجنگندند و این به نفع هیچ کس نیست، در راه دوم هم گفته می‌شود باید یک حاکم باشد تا جلوی این جنگ را بگیرد و می گویند این حاکم باید مثل کدخدا باشد.
صادقی افزود: در پیمان‌نامه‌ای گفته می شود که سلاح‌های غیرمتعارف باید نابود شود ولی چون امریکایی‌ها قدرت و زور دارند آن را قبول نمی‌کنند، دنیا از اول که به وجود آمده منطق زور در آن بوده است و تا قیام حضرت مهدی هم این منطق خواهد بود.